woensdag 2 januari 2008

Gelukkig Nieuwjaar!!!

Vanuit een verhit Australië willen we iedereen graag een heel mooi 2008 toewensen! Hopelijk hebben jullie een geweldige jaarwisseling gehad.

Die van ons was in ieder geval heel bijzonder. We hebben het nieuwe jaar ingeluid met +/- 20.000 anderen in een park met uitzicht op de Harbour Bridge en het Opera House. De georganiseerde vuurwerkshow was echt te gek!
Onze avond kon eigenlijk vantevoren al niet meer stuk, want vlak voordat we naar het park gingen hebben we een pakketje opgehaald bij het postkantoor, Patries bedankt!!! En Sabine, Maartje, Sam, Dik en Jeanne natuurlijk ook bedankt voor jullie bijdragen. Echt superleuk. Omdat we een goed plekje wilden bemachtigen zaten we al vanaf 17:00 te wachten en nu konden we ons prima vermaken met puzzelen, lezen en veel snoepen! En 1 januari natuurlijk lekker dvd-tjes kijken.

6 opmerkingen:

Anoniem zei

Hoi Rinze en Caren,
Ook voor jullie een heel gelukkig 2008. Het wordt voor jullie zeker de moeite waard, want Otto en Nel komen bij jullie. We hopen nog veel van jullie te lezen, het is heel leuk om zo met jullie mee te genieten.
Geweldig mooie foto's, een hele mooie wereld daar.
Ontvang de hartelijke groeten van ons uit Leek,
Ko, Alieda, Leon, Kristian en Mendy.
We wensen jullie een machtig mooi weerzien met Otto en Nel.
Een gezellige tijd met elkaar.
Doei!!

Dennis en Sandra zei

Hi Caar en Rinze,

Voor jullie ook de allerbeste wensen voor 2008! Dat jullie nog maar veel leuke/spannende dingen mee mogen maken, wij smullen van jullie verhalen!

Groetjes,
Dennis en Sandra
(Tonegido Dames)

Anoniem zei

He Rinze en Caren,

vanuit Groningen wensen we jullie ook een heel avontuurlijk 2008!

Prachtige verhalen en foto's. Blijven schrijven dus.

groetjes Simon en Martijje

Anoniem zei

Hey Rinze en Caren,
Vanaf het begin volg ik jullie reis via de website. Erg leuk om te lezen wat jullie allemaal meemaken en hoe jullie dat opschrijven!
Ik wens jullie hierbij ook een heel goed 2008, met een hoop mooie avonturen!!
Groetjes, Madelon (nichtje)

Anoniem zei

ook uit de polder nog de beste wensen voor dit gedenkwaardige jaar
rick,cato.jeanne en dik en ilona

aafje en john zei

Beste Caren en Rinze, we lezen al enige tijd jullie belangwekkende reisverhalen. 'We' zijn Aafje en John Wamsteker. Via Otto en Nel blijven we ook op de hoogte van jullie wedervaren en tijdens onze gemeenschappelijke activiteiten, zoals wandelen, eten en filmkijken, gaan jullie dan ook even over de tong. We leven ook zo met jullie mee, omdat wij in een ver verleden (1969), over land een reis hebben gemaakt samen met 2 vrienden en een volkswagenbusje naar India en weer terug. Door landen waar je op dit moment helaas niet meer kunt reizen. Onze correspondentie met het thuisfront toen, ging per brief, die we ophaalde bij een postkantoor in een afgesproken stad onderweg. Het delen van ervaringen toen, lijkt alsof het in het stenen tijdperk was. We lezen daarom jullie blog met veel interesse. Ook vragen we jullie otto en Nel te groeten, omdat we niet de tijd hebben gehad ze uit te wuiven. Zewaren weg voordat we het wisten. Onze witte zakdoeken om te zwaaien hebben we nog maar even in de la gelegd voor als ze weer thuis komen. Nog heel veel reisplezier. Groeten van Aafje en John Wamsteker.

Landkaart Nederland

Landkaart Thailand

Landkaart India

Landkaart Cambodja

Landkaart Laos

Landkaart China

Kaart Yunnan

Hier nog een kaartje met iets meer detail.

Landkaart Vietnam

Landkaart Filipijnen

Landkaart Australië

Landkaart Frans-Polynesië

Landkaart Chili

Landkaart Peru

Landkaart Argentinië