maandag 17 september 2012

3-2-1 .....

Wij zijn aan het aftellen!

En dit alles naar aanleiding van een bezoekje aan een strandtent in IJmuiden. Opwarmend met koffie en appeltaart sloegen we aan het fantaseren over een grote reis en mogelijke bestemmingen. We zijn hierna eerst maar eens met onze werkgevers gaan praten. Die bleken gelukkig positief tegenover de plannen te staan: we mochten met verlof.

Inmiddels zijn we een aantal maanden en heel wat leuke voorbereidingstijd verder. Inlezen, tickets boeken, nog meer inlezen, benodigde spullen kopen, etc. Een heel nieuwe dimensie in dit alles is dat we nu een dochtertje hebben en die gaat natuurlijk mee. Mare is alweer 16 maanden en heeft er zin in (denken wij).

We vertrekken eind oktober en zijn van plan deze blog weer intensief te gaan gebruiken. Nu is dus hét moment om je aan (of af) te melden via de emailmelder.

Een korte routebeschrijving:
We beginnen met 4 weken Amerika waarbij we met name de zuidelijke staten zullen bezoeken. Hierna reizen we via Frans Polynesie en de Cook Islands naar Nieuw Zeeland om hier vervolgens met een camper van het Noord- naar het Zuideiland te rijden. Dan hebben we nog 2 weken Fiji en een paar dagen Singapore voor de boeg. 

Daarna is het tijd om bij te komen van de reis. Dit doen we met twee weken Thailand. Of zou je dit nog tot de reis moeten rekenen?

Mare, Caren & Rinze

Geen opmerkingen:

Landkaart Nederland

Landkaart Thailand

Landkaart India

Landkaart Cambodja

Landkaart Laos

Landkaart China

Kaart Yunnan

Hier nog een kaartje met iets meer detail.

Landkaart Vietnam

Landkaart Filipijnen

Landkaart Australië

Landkaart Frans-Polynesië

Landkaart Chili

Landkaart Peru

Landkaart Argentinië