maandag 16 juni 2008

Oranjekoorts houdt ook Thailand in zijn greep

Wie denkt dat wij hier in Thailand niets meekrijgen van de oranjegekte heeft het goed mis. Zoals blijkt uit onderstaande foto's doen ook de Thai goed mee:
Ok, misschien was dit niet helemaal ter ere van het Nederlands elftal, maar het is wel goed voor onze stemming! Dit was overigens wel een echte oranjefan:
Als trouwe fans hebben wij tot nu toe iedere wedstrijd voor de buis gezeten. Klinkt natuurlijk heel logisch, maar voor ons begint de wedstrijd pas om 1:45 's nachts, een prestatie van formaat dus!
Waren we in Chiang Mai tegen Italie nog een beetje slaperig, bij de wedstrijd tegen de Fransen in Bangkok ging het dak eraf! Het kostte even wat moeite om een geschikte kroeg te vinden, maar uiteindelijk bleek deze er wel te zijn en wel in de meest toeristische straat van Bangkok (wat mischien wel weer een beetje logisch is). Deze kroeg op Khao San Road had speciaal voor het EK de politie omgekocht (...) en mocht dus na 2 uur open blijven mits ze alcohol zouden uitschenken in kartonnen bekertjes. Nu zijn wij zowel fervente tegenstanders van corruptie als bier uit kartonnen bekertjes, maar voor deze gelegenheid hebben we natuurlijk een uitzondering gemaakt. Daar zaten we dan met zo'n 60 in oranje uitgedoste Hollanders en... 3 Fransen (waarvan er 2 ook nog voortijdig de kroeg uitglipten). Dankzij Maartje en Sam (volgende editie alles over hun komst) deden wij qua uiterlijk niet onder voor de andere fans en hadden we ook nog eens oranje M&M's om ons wakker te houden!
LAND HUP!! HUP HOL

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Heey Caren en Rinze, jeempie ik liep even 2 berichtjes achter..en gebeuren allemaal vervelende dingen. Ik hoop dat jullie je weer fit voelen. Echt niet fijn, als je in een zo'n land ziek wordt en je niet weet wat het is. Folkert en ik hebben in Z-Afrika ook 2 dagen uit de running gelegen. Maar goed, bij jullie was het nog heftiger! Hee hou je taai, het schone, gezonde Holland is in zicht! tenminste ik neem aan dat jullie begin juli terugkomen??
Tot gauw, x Nienke

Vanessa zei

Wat leuk om jullie verhalen te lezen! Herken een hoop ervaringen en foto's! Zie dat jullie nu in het zuiden van Thailand zitten. Ik ook! Ben nu op Ko Phi Phi, ben van plan om hierna naar Krabi en Ko Samui te gaan. Misschien kunnen we elkaar nog ergens treffen.

Geniet nog even van het strandleven!
Vanessa

Landkaart Nederland

Landkaart Thailand

Landkaart India

Landkaart Cambodja

Landkaart Laos

Landkaart China

Kaart Yunnan

Hier nog een kaartje met iets meer detail.

Landkaart Vietnam

Landkaart Filipijnen

Landkaart Australiƫ

Landkaart Frans-Polynesiƫ

Landkaart Chili

Landkaart Peru

Landkaart Argentiniƫ